Automatisering voor MKB en de thuiswerker
Home

Products

Services

Support

Nieuws

FAQS

Contact

Penguin

Hardware

Braha Systems kan voor u passende systemen maken op maat en naar behoefte. Dat kan dan gaan over de machine, die als server gaat dienen, de PC's waar uw mensen op werken, de inrichting van de server/netwerkkast of -ruimte, de verbindingsapparatuur, enz.
De op maat gemaakte machines worden samengesteld uit A-merk componenten, met volledige, onvoorwaardelijke garantie. Ziet u toch liever een algemeen bekend merk op de kasten staan, geen enkel probleem, Braha levert ook A-merken apparatuur in elke categorie.

Verhuur

Hardware kan ook worden gehuurd. U moet een stand bemannen op een beurs, u hebt enkele PC's nodig voor een cursus, er is een project gestart, waarvoor u enkele mensen tijdelijk tewerk moet stellen, enz.
Er kan worden gehuurd per dag, week, maand, of zo lang als u de apparatuur nodig hebt. Flexibel, inpasbaar in uw specifieke bedrijfssituatie.
Het gaat hier dan niet alleen over PC's of servers, maar ook printers behoren tot de mogelijkheden, of een PDA met TomTom voor het lange weekend weg. Vraag er naar.

Software

De serversystemen en netwerkapparatuur worden ingericht met linux als besturingssysteem. Er is veel software, nodig voor netwerkbesturing, beschikbaar als open-source, en dat draait meestal zonder noemenswaardige aanpassingen direct op een linux-systeem. Een groot voordeel (letterlijk) van opensource is, dat de software gratis is te downloaden. Het goed werkend configureren is soms nog iets, wat niet iedereen beheerst, zodat daar computerkennis voor nodig is. Die kennis is beschikbaar bij Braha Systems.
Ziet u liever een ander besturingssyteem, zoals Windows-server, of Netware, dan is ook daarvoor de kennis in huis.
De aanschaf van applicaties kan in overleg plaatsvinden, waarbij Braha Systems een adviserende rol kan spelen. De implementatie van de software kan bijna altijd door Braha Systems worden gedaan op uw systemen, en aangepast aan uw bedrijfsomstandigheden.

Hosting

U kunt via ons bedrijf een domein vastleggen, en daaraan gekoppelde diensten afnemen. Hosting van websites, E-mail adressen, software waarmee u zelf uw website inricht, u kunt zelf kiezen hoe ver u wilt gaan. Klik hier voor meer info en aanmelden.

  powered by SuSE